2014. márc. 11.

Selection Sorted- Balatro

Megérkezett a tavasz, és vele együtt újult erővel és új helyszínen folytatódik a Selection Sorted bulisorozat, hála a lelkes szervező csapatnak. Sok minden történt az elmúlt hónapokban a Selection életében: számos stream adáson vannak túl, elkészült a gyönyörű honlap is, és a háttérben folyt a szervezés is, hogy a jó idő beköszöntével legyen hol bulizni elektronikus zene szerelmeseinek. 
Az első vendég fellépő Balatro (aka Bogdán Bálint) lesz, aki 16 évesen kezdett el ismerkedni az elektronikus zenével. Hamar a "zordabb" techno zenék világában találta magát, mely elmondása szerint az akkoriban még gyakran megrendezésre kerülő -"Hyperspace" név alatt futó - bulisorozat hatásának tudható be főként. 
2005-ben születtek első saját szerzeményei, azóta sok zenei műfajba belekóstolt, azonban a zenék írásakor igyekszik nem a zenei stílusok által szabott korlátokra fókuszálni, hanem az alkotás szabadságára.
Az első megjelenése az Ante Rasa-nál volt. Egy általa nagyon tisztelt producer, Rednox kereste meg, aki a myspacen bukkant rá Bálint zenéire. Később Doryk (mostani nevén: Formal Method) kereste meg az AudioExitből, ekkor került kiadásra az első önálló EP-je. A Trust Recordings gondozásában megjelent válogatás albumon olyan nevekkel együtt szerepelt, mint: Inigo Kennedy, Oliver Kucera, Casual Violence, Voidloss, Tomohiko Sagae. Live szettjeit az Audioexit képviseletében Lengyelországban, Szlovákiában és itthon is hallhatták.
)

Nincsenek megjegyzések: